• Gespecialiseerd in OV autobus onderdelen
  • Matched Quality in fit and function
  • Concurrerend prijsniveau

MAQU PARTS GESPECIALISEERD IN AUTOBUS ONDERDELEN

MaQu parts levert een alternatief programma van specifieke autobus-onderdelen, waar overeenkomstig, ook voor de vrachtautomarkt en/of andere automotive markten.

Wij kopen onze producten direct van de fabrikant of importeur. Door ons actieve inkoop- en verkoopbeleid zijn wij succesvol op de Europese markt.

De ervaring:
In mijn 24 jarige loopbaan bij busbouwer Den Oudsten Bussen, vervulde ik diverse functies, waaronder logistiekmanager, inkoper en parts manager, deze functies werden de basis, voor mijn ondernemersambitie, aangevuld met mijn handelsgeest.

De start van het bedrijf:
Op 1-1-2005 startte MaQu parts, een groothandelsonderneming voor bus en truck onderdelen. De uitdaging ..... het leveren van een specifiek programma alternatieve onderdelen, Matched Quality, met een zéér concurrerend prijsniveau.
  
Ons nieuwe pand:
Juli 2009, verhuizing van MaQu parts naar de Kuipersweg 2V te Woerden.

Onze doelstellingen:
1.   Betrouwbare leverancier voor kwalitatief hoogwaardige alternatieve producten.

2.   Bewerkstelligen van een hoge mate van klantentevredenheid door een actieve en klantvriendelijke benadering en een optimale service met een concurrerend prijsniveau.

3.   Duidelijk en eerlijk zaken doen zodat een wederzijdse langdurige relatie wordt aangegaan met klanten en leveranciers.
 
Ons motto :  We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box